HomeContact
Professionals

Over het CJG

Het CJG is een centraal punt voor al je vragen over opvoeden en opgroeien, dat is handig! Het Centrum voor Jeugd en Gezin Hattem ondersteunt met deskundig advies, tips en begeleiding

Wat valt er onder het CJG Hattem?

Het CJG is geen nieuwe organisatie, maar een netwerk van bestaande organisaties die werken met kinderen, jongeren en ouders. Het CJG is een bundeling van krachten en kennis met een duidelijk en herkenbaar gezicht. In het CJG in Hattem vind je de volgende organisaties:

Vérian Jeugdgezondheidszorg 0 – 4 jaar, (consultatiebureau)
Vérian Schoolmaatschappelijk werk
Vérian Algemeen Maatschappelijk werk
GGD Noord en Oost Gelderland Jeugdgezondheidszorg 4 – 19 jaar
Stichting Welzijn Hattem
Gemeente Hattem o.a. leerplicht.

Verder werkt het CJG samen met een groot aantal andere organisaties waaronder: diëtisten, huisartsen, onderwijs, logopedie, jeugdhulpverlening (Bureau Jeugdzorg), Mee Veluwe,etc

Hoe werkt het CJG?

Je kunt bij het CJG binnenlopen tijdens openingstijden zoder afspraak. Wil je toch liever een afspraak maken omdat bijvoorbeeld de vraag wat ingewikkelder is, dan kan dat ook. Als blijkt dat een gesprek met een andere deskundige nuttig is dan vragen we hem of haar erbij. Daarnaast kun je bij ons terecht voor thema-avonden, cursussen en folders over uiteenlopende onderwerpen.

Spreekuren:

Een aantal van de partners binnen het CJG houdt een inloopspreekuur. Hieronder vind je een overzicht van deze spreekuren.

Consultatiebureau

Per 18 september 2017 is er op de dinsdagmiddag van 12.30 uur - 13.00 uur een inloopspreekuur van het consultatiebureau. Aanwezig is dan de wijkverpleegkundige en de arts van het consultatiebureau.

Algemeen Maatschappelijk werk

Inloopspreekuur op de dinsdag- en de donderdagmorgen van 09.00 - 10.00 uur.

Logopedisch spreekuur

Op de woensdag is er een logopedisch spreekuur tussen 9.00 - 12.00 uur. U kunt hiervoor rechtstreeks een afspraak maken met de logopediste Marianne Dirven op de woensdagochtend. Tel nr. 06 - 57315914

 

Spoed!

Als de veiligheid van je kind acuut in gevaar is en je hebt nu direct hulp nodig, neem je contact op met de Jeugdbescherming Gelderland. Het team Spoedeisende zorg is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar voor spoedeisende situaties via het telefoonnummer: 0900 99 555 99. Het team schakelt meteen hulp in. Daarnaast zorgen ze dat de hulpverlening na de crisis van start gaat.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult