HomeContact
Professionals

Stacey Veen en Menno Isaaks verwachten hun eerste kind

Stacey Veen

Stacey en Menno zijn al tien jaar samen, maar waren tot voor kort meer met hun carrière bezig dan met kinderen. Stacey is juriste bij een supermarktketen. Menno werkt als projectleider bij een evenementenbureau. Ze ontdekten hun zwangerschap wel op een héél bijzonder moment.

Stacey: “We waren op vakantie in Thailand toen ik er achter kwam. We wilden al een tijdje een kindje, maar het lukte steeds niet. Eenmaal in Thailand werd ik opeens niet meer ongesteld. Ik heb toen op een Thaise zwangerschapstest geplast in zo’n strooien vakantiehuisje aan het strand. Heel bizar. Toen ik de uitslag zag was ik zo verbaasd!

Menno was uitzinnig, zo blij. Hij ging meteen in regelmodus. Hij heeft vanuit Thailand al een afspraak gemaakt bij de verloskundige, en we zijn gaan uitzoeken of er speciale risico's zijn als je zwanger bent in de tropen. Maar we hebben natuurlijk ook een vreugdedansje gedaan op het strand.

Gisteren waren we weer bij de verloskundige voor de eerste echo. Alles zag er goed uit. We hebben voor het eerst het hartje horen kloppen! Menno heeft ‘m nu als ringtone op zijn telefoon.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult